PREGLED PONUDB POMOČI IN NEGE NA DOMU

Oskrba na domu je namenjena osebam, ki imajo zagotovljene bivalne in druge pogoje za življenje v svojem bivalnem okolju, vendar se zaradi starosti ali invalidnosti ne morejo oskrbovati in negovati sami.

Prijavi se na e-novice


NEGA NA DOMU

SPLOŠNO O POMOČI NA DOMU

•    DEJSTVA O POMOČI NA DOMU V SLOVENIJI 

 

SOČA OPREMA d.o.o., medicinski pripomočki

V salonu in izposojevalnici na Linhartovi 49 a v Ljubljani vam nudijo celovito oskrbo s pripomočki za gibanje, nego, higieno in terapijo. Izdaja, izposoja in servis tudi na naročilnico ZZZS. Zagotavljajo vam kakovostno ponudbo in strokovno svetovanje. Kliknite na PRIROČNIK

picture

 

FizAktiv - vadba in fizioterapija na domu

S posebno tehniko in vajami vas postavimo PONOVNO NA NOGE, naredimo OKRETNEJŠE in SAMOSTOJNE, svojce pa RAZBREMENIMO. Preverite mnenje naših uporabnikov: www.fizaktiv.si/zadovoljni-uporabniki/ Pokličite 040/161-555 ali nam pišite na vadbaping@fizaktiv.si

picture

 

ProDomi - POMOČ PRI OSKRBI STAREJŠIH

Celostna ponudba storitev pomoči na domu, pomoč pri oskrbi starejših, čiščenje in gospodinjska pomoč, celostna podpora za razbremenitev in lažje življenje. Naša mreža deluje po celotni Sloveniji. Preverite.

picture

 

Zavod Pristan - Pomoč na domu v sedmih občinah

Zavod Pristan kot koncesionar opravlja storitev pomoč družini na domu v naslednjih občinah: Ljubljana, Kamnik, Ajdovščina, Vipava, Komen in Hrpelje – Kozina. Dovoljenje za izvajanje storitve pomoči družini na domu so pridobili že leta 2004.

picture

Inštitut RS za socialno varstvo

Seznam ponudnikov pomoči na domu v okviru javne službe. Pregledno iskanje prek zemljevida ali seznama občin.
http://www.irssv.si/index.php/pomoc-na-domu

 

E-uprava Republike Slovenije

E-uprava Republike Slovenije. Kako do pomoči na domu, ko ne morete več samostojno skrbeti zase.
e-uprava.gov.si/e-uprava/

 

Zavod Comett za pomoč in nego na domu

DOMŽALE, MEDVODE, MORAVČE in VODICE so občine, kjer izvajamo pomoč družinam na domu na podlagi koncesijske pogodbe. Storitev izvajajo socialne/i oskrbovalke/ci, ki so usposobljene/i za socialno oskrbo na domu. Obiščite spletno stran: www.comett-zavod.si

picture

Bazilia, socialni servis, Gregor Bobnar s.p

Nudimo in izvajamo strokovno pomoč in nego na domu.
„Živimo zato, da drug drugemu olajšamo življenje.„

www.neganadomu.org

LEPA POMOČ: pomoč, ko jo res potrebujete!

Človek v zrelih letih ne zmore postoriti prav vsega v domu in okoli njega. Mi vam priskočimo na pomoč pri vseh hišnih opravilih, ki jih vaše roke ne zmorejo. Od priprave drv, do čiščenja snega, manjših gradbenih delih, izdelavi pasjih ut in še in še. Tudi zapeljemo po nakupih. Z veseljem čakamo na vaš klic. 051 496 486 Avguštin Kubelj, s.p.

lepapomocping@gmail.com 

 

PZA - PRVA ZDRAVSTVENA ASISTENCA

Prva zdravstvena asistenca (PZA) je edinstvena storitev, ki vam omogoča hiter in prijazen dostop do zdravniških pregledov ter zagotavlja visoko kakovost zdravstvenih storitev.

picture

Društvo za duševno zdravje Portorož 

Nudi pomoč ljudem z motnjami v duševnem zdravju. Izvajamo svetovanja na domu, pomagamo starejšim ljudem z anksioznimi motnjami, depresijami, lažjimi psihozami. Po dogovoru s stranko, lahko nudimo tudi družinsko pomoč pri vsakdanjih opravilih. Delujemo na terenih Koper, Izola, Piran.

Obala 16, Portorož; Izidor Godina: 051- 256-649; drustvozadusevnozdravjeping@gmail.com

DAR

Potrebujete pomoč na domu zaradi bolezni, slabše pokretnosti ali starosti? Pri vsakodnevnih opravilih do urejanja raznih dokumentov ali pa samo pogovora.
www.oskrbovalec.com

 

Sončica

Ste se znašli v stiski, ko zaradi starosti, bolezni, invalidnosti, nesreče, rojstva otroka... ne morete poskrbeti zase, za vaše najdražje ali prijatelje?
www.soncica.si/

Zavod za oskrbo na domu Ljubljana

Zavod za oskrbo na domu Ljubljana izvaja storitve javne službe pomoči družini na domu v obliki socialne oskrbe, socialni servis in varovanje na daljavo.
www.zod-lj.si

 

MERELA d.o.o., Prodaja invalidskih pripomočkov

Merela d.o.o. je mlado podjetje, ki se ukvarja s prodajo pripomočkov za vse, ki imajo omejeno gibanje. Naše poslanstvo je, da vam omogočimo kar se da normalno gibanje in da ne boste več odvisni od drugih.

picture

Helpy d.o.o.

Dostava hrane za starejše na dom. Pomagajo starejšim, da svoje tretje življenjsko obdobje preživijo kar se da kvalitetno v svojem domačem okolju.
www.helpy.si/dostava-hrane-na-dom.aspx

Spletni forum

Spletni forum za pomoč starejšim in bolnim. Nasveti kako dobiti pomoč na domu, prehrani, negi, pripomočkih...
http://med.over.net/forum5/list.php?356

 

 

 

Če želite našo pomoč, kliknite: KONTAKT

Preberite tudi naslednje poglavje, kliknite: SEZNAMI INFORMACIJ ZA STAREJŠE

KAJ DELAMO?

Portal VARNA STAROST je informativni spletni portal in hkrati osebno svetovalni servis za starejše in njihove svojce. Zbiramo, urejamo in posredujemo informacije o ponudbah namenjenih starejšim. Obenem pa nudimo pomoč na osebni ravni: s pomočjo pravnih, nepremičninskih in finančnih svetovalcev iščemo najboljše rešitve. Projektiramo varno starost. Za vas.

Več informacij

PREGLED STORITEV

- svetovanja namenjena starejšim (in svojcem)
- analize nastanitvenih možnosti - posredovanje informacij o domovih upokojencev, varovanih stanovanjih, pomoči na domu, ipd.
- pomoč pri uveljavljanju pravic
- posredovanja strokovnajkov s področij prava, nepremičnin in upravljanja financ
- pomoč pri dokumentaciji in upravnih poslih

Več informacij

NAŠ KONTAKT

            

Produkcija: oglaševalska agencija CONNECTA