ZAHVALA STAREJŠIM PRIJAZNIM DRUŽBAM

Izpostavljamo družbe, katerih delovanje je še posebej v korist starejše generacije in se jim hkrati zahvaljujemo, ker omogočajo, da je delovanje informacijskega centra Varna starost za uporabnike brezplačna.

Prijavi se na e-novice


STAREJŠIM PRIJAZNE DRUŽBE

Na tem mestu se zahvaljujemo družbam, ki omogočajo, da s pomočjo spletnega portala in brezplačne telefonske številke dnevno pomagamo starejšim in njihovim skrbnikom pri iskanju ustreznih rešitev za njihove izzive, s katerimi se v življenju srečujejo. Zahvaljujemo se:

AUDIO BM SLUŠNI APARATI

Predani poslanstvu, da s kakovostnimi in dostopnimi rešitvami pomagajo ljudem do boljšega sluha in boljšega življenja. Zagotavljajo najraznovrstnejšo izbiro s področja sluha v Sloveniji. So pogodbeni dobavitelj za slušne aparate ZZZS in sprejemajo naročilnice iz vseh ORL ambulant.

 

SENIOR RESORT MGC BISTRICA

Domžalski Medgeneracijski center Bistrica vam ponuja priložnost, da preživite starost v varnem in prijetnem okolju. V objemu narave boste občutili pripadnost skupnosti ter toploto nanovo odkritega življenja. Je edini center, ki ima oskrbovana stanovanja  v  povezavi z domskim delom.

SOČA OPREMA d.o.o.

Podjetje se že več kot 40 let ukvarja s proizvodnjo, prodajo in izposojo rehabilitacijskih pripomočkov, invalidskih vozičkov, bolniških in negovalnih postelj. Z veliko izkušnjami znajo pomagati vsem, ki imajo različne težave pri vsakdanjih opravilih. So pogodbeni partner ZZZS, tako da pri njih dobite pripomočke tudi na naročilnico, ki jo predpiše osebni zdravnik.

LJUBLJANSKI GRAD

Sredi mestnega vrveža, vendar ravno prav odmaknjena od njega kakor na piedestalu stoji mogočna srednjeveška trdnjava. Kot nalašč za vsakodneven obisk babic in dedkov s svojimi vnučki, ki jim nudimo posebne ugodnosti pri obisku razstave Slovenska zgodovina in vseh drugih številnih prireditev. Na Ljubljanski grad se lahko popeljete tudi s tirno vzpenjačo.

DEBITEL

Debitelov naročniški paket SeniorD je namenjen aktivnim upokojencem in seniorjem, kjer si sami določite in zakupite le tisto, kar zares uporabljate. Če se po mobilnem telefonu samo pogovarjate, potem zakupite samo to. Če radi pošiljate sporočila, zakupite tudi nekaj SMS-ov. Tisti pa, ki radi brskate po internetu, dodajte še prenos podatkov.

SSZS

Skupnost socialnih zavodov Slovenije že 45 let združuje domove za starejše in posebne zavode, v zadnjih letih pa tudi zasebne domove za starejše. Domovi niso le objekti za oskrbovance, temveč postajajo epicentri znanja in kvalitetnega izvajanja vseh storitev povezanih z dolgotrajno oskrbo, tudi za svojo okolico.

 

V informacijskem centru Varna starost predstavljamo domove, oskrbovana stanovanja, pomoč na domu, priporočamo kvalitetne izdelke in storitve namenjene starejšim.

Kot osebni svetovalni servis smo v zadnjem letu neposredno pomagali že več tisoč posameznikom. Z odlično optimizacijo in zakupom gesel povezanih s starostjo si zagotavljamo precizen kontakt z iskalci tovrstnih informacij, s preglednimi meniji in logičnim prehajanjem skozi vsebine pa uporabnikom hiter dostop do sponzoriranih povezav. Starejšim ponujamo pomoč pri iskanju vsebin, ki so namenjene predvsem njim.

Ali poznate še kakšno družbo, ki si zasluži naziv Starejšim prijazna?

Posredujte nam vaša mnenja: milosping@varnastarost.si

Če želite našo pomoč, kliknite: KONTAKT

Če želite nazaj na vhodno stran, kliknite: VARNA_STAROST

KAJ DELAMO?

Portal VARNA STAROST je informativni spletni portal in hkrati osebno svetovalni servis za starejše in njihove svojce. Zbiramo, urejamo in posredujemo informacije o ponudbah namenjenih starejšim. Obenem pa nudimo pomoč na osebni ravni: s pomočjo pravnih, nepremičninskih in finančnih svetovalcev iščemo najboljše rešitve. Projektiramo varno starost. Za vas.

Več informacij

PREGLED STORITEV

- svetovanja namenjena starejšim (in svojcem)
- analize nastanitvenih možnosti - posredovanje informacij o domovih upokojencev, varovanih stanovanjih, pomoči na domu, ipd.
- pomoč pri uveljavljanju pravic
- posredovanja strokovnajkov s področij prava, nepremičnin in upravljanja financ
- pomoč pri dokumentaciji in upravnih poslih

Več informacij

NAŠ KONTAKT

            

Produkcija: oglaševalska agencija CONNECTA